Yürüyüşe Çıkmak İçin En İyi Zamanlar Nedir?

Çarşamba 22:28
Mrb arkadaşlar! Son zamanlarda yürüyüşe çıkmaya başladım ama en iyi zamanın ne olduğunu merak ediyorum. Sabah erken mi, akşamüstü mü yoksa öğle arasında mı yürümek daha faydalı? Özellikle sıcak havalarda yürümek zor olabiliyor. Sizce hangisi daha iyi? Ben genelde sabahları çıkıyorum ama hava bazen çok sıcak oluyor. Sizlerin deneyimlerini merak ediyorum, belki farklı zaman dilimleri denemek isteyebilirim!
Bence sabah yürüyüşleri harika, ama sıcak havalarda zorlayıcı olabiliyor. Ben de bazen akşamüstü çıkmayı tercih ediyrum, hava daha serin oluyor ve günün stresini atmak için de güzel bir fırsat. Öğle arasında çıkmayı denemedim ama belki de bir denemk lazım. Senin yaptığın gibi sabahları çıkmak iyi ama hava çok sıcaksa akşam saatlerini de değerlendirebilirsin. Umarım dilediğin gibi olur!
Bende de yürüyüş saatleriyle ilgili kararsızlık vardı. Genelde sabahları çıkıyordum ama hava çok sıcak olunca zorlanıyordum. Son zamanlarda akşamüstü yürümeye başladım, bu gerçekten çok daha keyifli oluyor. Hava serinliyor ve günün yorgunluğunu atmak için iyi bir zmaan. Öğle arasında da denemek lazım aslında, belki o da hoşuma gider. Umarım sen de en uygun zamanı bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.