yürüyüş alışkanlığı konusunda ne önerirsiniz?

Pazar 10:48
Herkese selam, Psikoloji - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ile ilgili yürüyüş alışkanlığı konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Malatya'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
hmm bende de yürüyüş alışkanlığına başlama süreci biraz zordu ama zamanla alıştım. İlk başta sadece 15-20 dk yürüyüş yapıyordum, ama sonra bu süreyi uzattım. Hem ruh halim daha iyi oldu hem de enerji seviyem arttı. Belki sen de günde kısa kısa yürüyüşler yaparak başlayabilirsin. Hava güzelse dışarıda yürümek de çok keyifli oluyor. Bir de müzik dinlemek veya bir arkadaşla yürümek daha motive edici olabilir. Umarım sen de iyi hissedersin!
hmm bende de yürüyüş alışkanlığına başlamak zor olmuştu, ama öncelikle kendime küçük hedefler koydum. Mesela her gün 10 dakika yürüyüş yapmayı denedim. Zamnla bu süreyi uzattım, 30 dakikaya kadar çıktım. Gerçekten ruh halim üzerinde olumlu etkisi oldu, stresten uzaklaşmak için güzel bir yöntem. Belki sen de bir arkadaşınla yürüyüşe çıkabilirsin, birlikte daha eğlenceli oluyor. Umarım bu süreç senin icin de iyi geçer!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.