yeni diyet listesi ile 3 kilo verdim, devam ediyorum

Cumartesi 12:48
Yine bir soruyla geldim :) Kilo Almak İsteyenler ! başlığına yeni diyet listesi ile ilgili yazıyorum. 37 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
Bence motivasyonu korumak zor ama imkansız değil. Ben de bir süre önce kilo vermek için diyet yapmaya başladım. İlk haftalar çok hevesliydim ama sonra duraksadım, o an zorlandım. Ara öğünlerde genelde meyve ya da yoğurt tercih ediyorum, hem doyurucu hem de sağlıklı. Korkmana gerek yok, bu süreçte iniş çıkışlar normal. Kendine bir hedef belirle ve sabırlı ol derim. Başarılar!
Bende de benzer bir durum oldu, ilk batşa çok hevesle başladım ama sonra motivasyon kaybı yaşadım. Ara öğünlerde genelde bdem ya da ceviz yiyorum, hem lezzetli hem de sağlıklı. Korkma, bu dönemler herkesin başına gelebiliyor. Kendine küçük hedefler koymak iyi olabilir, böylece ielrlemeni daha net görebilirsin.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.