vitamin kullanımı konusunda ne önerirsiniz?

Cumartesi 05:48
Merhabalar, Herşeyin başı sağlık ! ile ilgili vitamin kullanımı konusunda sizin fikrinizi almak istedim. İstanbul'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Hug 🌸
ya ben ben de son zamanlarda yorgunluk hissetmeye başlamıştım, bu yüzden vitamin takviyeleri almaya başladm. Özellikle D vitamini ve B12 benim için faydalı oldu gbi hissediyorum. Ama bence en iyisi doktoruna danışmak, o sana en uygun olanı önerir. Herkesin vücut yapısı farklı sonuçta. Umarım senin içinde en iyisi çıkar!
bende de son zamanlarda enerji düşüklüğü hissetmeye başlamıştım, bu yüzden vitamin kullanmaya karar verdim. Özellikle C vitamini ve D vitamini almak bana iyi geldi gibi hissediyorum. Ama kesinlikle doktoruna danışmalısın, her vücut farklı tepki veriyor sonuçta. Belki senin için başka bir şey daha uygun olabilir. Umarım senin içinde en iyisi çıkar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.