Tartıda takıldım, sporla birlikte önerisi?

Cumartesi 11:48
Acaba sizde de oluyor mu, Diyet Günlükleri başlığına sporla birlikte ile ilgili yazıyorum. 43 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
Bence motivasyonu korumak en zor kısım. Ben de birkaç hafta önce tartıda aynı noktada takıldım, moralim bozuldu. O zaman yürüyüşe çıkmak ve su içmekte kendime hedefler koydum. Ara öğünlerde genelde yoğurt ve meyve tercih ediyorum, hem sağlıklı hem de doyurucu oluyor. Belki sen de küçük hedefler koyarak kendini motive edebilirsin. Umarım senin için de her şey yolunda gider.
Bende de aynı durum oldu, bir süre tartıda sabit kaldım. O zaman kendime yeni bir spor rutini oluşturmuştum, yürüyüş yerine koşmaya başladım. Motivasyonu artırmak için müzik dinlemeyi de deniyorum, çok işe yarıyor. Ara öğünlerde ben de genelde badem veya ceviz gibi kuruyemişler tercih ediyorum, hem pratik hem de sağlıklı. Sen de farklı şeyler deneyebilirsin, belki işe yarar. belki işine yarar

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.