Tartıda takıldım, plateau dönemi önerisi?

Cuma 14:48
Acaba sizde de oluyor mu, Diyet Günlükleri başlığına plateau dönemi ile ilgili yazıyorum. 27 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
şöyle bi şey var bende de aynı şey olmuştu, bir süre tartıda hiç değişiklik olmuyordu. O dönem motivasyonu korumak zor ama ben biraz ara öğünleri değiştirdim. Mesela, badem ya da yoğurt gibi seyler tercih etmeye başladım. Ayrıca, egzersiz rutinimi biraz revize ettim, hafif temoplu yürüyüşler yapmaya başladım. Belki sen de farklı şeyler deneyebilirsin, ara sıra değişiklik iyi geliyor. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
ya ben bende de böyle dönemler oluyordu, bazen tartı sabit kalıyor ve bu moral bozuyor. Motivasyonu korumak için ben de ara öğünlerimi değiştirmeye başladım. Mesela, meyve ya da az yagli peynir gibi şeyler tercih ediyorum. Egzersizi de birz daha eglenceli hale getirmek için farklı aktiviteler denedim, dans etmek bi seçenek mesela. Belki sen de biraz değişiklik yapmayı deneyebilirsin.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.