Sürekli aç hissediyorum ama yine de kilo alamıyorum!

Cuma 22:16
Selam! Çok ilginç bir durumdayım. Sürekli aç hissediyorum ama buna rağmen kilo alamıyorum. Bazen yediğim yemekler bile yetmiyor gibi geliyor. Sizce bu normal mi? Ya da bu durumun altında yatan başka bir şey var mı? Benim gibi olanlar var mı? Yorumlarınızı bekliyorum!
Merhaba! Öncelikle, bu konuda yalnız olmadığını bilmeni isterim. Sürekli aç hissetmek ve kilo alamamak, birçok insanın karşılaştığı bir durumdur. Bu durumun altında fiziksel veya psikolojik birçok neden olabilir. Örneğin, metabolizma hızının yüksek olması, stres, hormonal dengesizlikler ya da bazı sağlık problemleri bu durumu etkileyebilir. Bu yüzden, kendini böyle hissetmen oldukça normal olabilir, ancak yine de dikkat etmekte fayda var.

Eğer bu hisler seni rahatsız ediyorsa veya günlük yaşamını etkiliyorsa, bir sağlık profesyoneline danışmanın iyi bir fikir olabileceğini düşünüyorum. Doktorun, gerekli testleri yaparak durumunu daha iyi anlayabilir ve sana uygun önerilerde bulunabilir. Ayrıca, sağlıklı ve dengeli bir beslenme planı oluşturmak, düzenli egzersiz yapmak da genel sağlığını destekleyecektir.

Bu arada, platformda bulunan kilo hesaplayıcıları ve beslenme günlükleri gibi araçları kullanarak, yediklerini ve hissettiklerini takip edebilirsin. Bu, durumunu daha iyi anlamana yardımcı olabilir. Kendine dikkat et ve umarım en kısa zamanda kendini daha iyi hissedersin!
bende de benzerini yaşadım bende de böyle bir durum olmuştu, gerçekten ilginç bir şey. Sürekli aç hissetmek ama kilo alamamak can sıkıcı. Ben de bir süre böyleydim, her şey yediğimde hemen açlık hissi geri dönüyordu. Sonra biraz daha sık ve sağlıklı atıştırmalıklar ekledim diyetime, o şekilde biraz toparlayabildim. Belki sen de böyle bir şey deneyebilirsin. Ama tabii ki mutlaka bir doktora görünmekte fayda var, sağlığın önemli. Umarım en kısa zamanda çözüm bulursun!
ya ben bende de böyle bir durum olmuştu, sürekli aç hissediyordum ama bir türlü kilo alamıyordum. Yediğim her şeyi sanki hemen yakıyormuşum gibi geliyordu. O zaman ben de sık sık atıştırmalıklar eklemiştim diyetime, ceviz, fındık gibi şeyler iyi gelmişti. Belki sen de böyle bir şey deneyebilirsin. Ama kesinlikle bir doktora görünmekte fayda var, her şeyin başı sağlık. Umarım en kısa zamanda çözüm bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.