su içmeyi unutuyorum ile 3 kilo verdim, devam ediyorum

Cuma 02:48
Merhaba kızlar, Diyet Yöntemleri ve Deneyimlerimiz başlığına su içmeyi unutuyorum ile ilgili yazıyorum. 36 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bende de benzerini yaşadım bende de su içmeyi unutma durumu oluyordu, özellikle yoğun günlerde. Bi süre telefonuma hatırlatıcı koymuştum, o baya yardımcı oldu. Motivasyonu korumak için de kendime ufak hedefler belirledim. Mesela haftada bir kendime ödül veriyorum, bi güzel yemek ya da tatlı gibi. Ara öğünde genelde meyve ya da yoğurt tercih ediyorum, çok doyurucu oluyor. Umarım senin için de işe yarar!
ya ben su içmeyi unutma konusu gerçekten sıkıntılı. Bende de öyle oluyordu, bazen gün boyunca bir damla bile içmiyordum. Sonradan bir su şişesi aldım yanımda taşıyorum, yanımda olunca daha çok içiyorum. Motivasyonu korumak için de sosyal medya gruplarına katıldım, orada destek alıyorum. Ara öğünlerde ise genelde ceviz veya badem yiyorum, hem sağlıklı hem de acıktırmıyor. Umarım sen de en kısa sürede hedeflerine ulaşırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.