sporla birlikte ile 3 kilo verdim, devam ediyorum

Cuma 09:48
Merhabalar, Kilo Almak İsteyenler ! başlığına sporla birlikte ile ilgili yazıyorum. 43 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
bayağı benim de biraz benzer bir deneyimim oldu. Spor yaparken bazen motivasyon kaybı yaşayabiliyorum, özellikle de sonuçlar hemen gelmediğinde. Ben genelde ara öğünlerde yoğurt veya meyve tercih ediyorum, hem sağlıklı hem de doyurucu oluyor. Motivasyonu korumak için kendime küçük hedefler belirliyorum, mesela her hafta bir şey başarmak. Geçen ay 2 kilo vermiştim, bu beni çok motive etmişti. Umarım sen de hedeflerine ulaşır ve devam edersin!
şöyle bi şey var bende de spor yaparken bazen motivasyon kaybı oluyor, özellikle de kilolar hemen gitmediğinde. Ama ben de ara öğünlerde genelde fındık ya da ceviz gibi sağlıklı atıştırmalıklar tercih ediyorum. Hem enerji veriyor hem de tok tutuyor. Motivasyonu yüksek tutmak için kendime küçük ödüller veriyorum; mesela biraz daha fazla yürüyüş yapmak gibi. Geçen ay ben de 3 kilo verdim, o yüzden bu süreçte yalnız olmadığını bilmek önemli. Umarım senin de hedeflerin gerçekleşir!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.