Spor ile Sağlıklı Yaşam ve yürüyüş alışkanlığı — deneyimim

Çarşamba 04:48
Merhaba kızlar, Spor ile Sağlıklı Yaşam ile ilgili yürüyüş alışkanlığı konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Erzurum'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
geçenlerde bende de bu yürüyüş alışkanlığı son zamanlarda baya etkili oldu. Öncelikle vücut değişiklikleri normal, ama yürüyüş yapmaya başladıktan sonra kendimi çok daha enerjik hissettim. Günde en az 30 dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum, bazen parkta bazen de evin etrafında. İlk başta zorlanmıştım ama zamanla alıştım. Ayrıca, doğanın içinde yürümek stresi de alıyor bence. Belki sen de düzenli yürüyüş yapmayı deneyebilirsin. kolay gelsin
ilk kez yazıyorum buraya bende de yürüyüş alışkanlığı son zamanlarda çok işe yaradı. Başlangıçta biraz zorlanmıştım ama sonra alıştım. Günde 1 saat yürümeye başlamıştım, hem vücudumda hem de ruh halimde ciddi değişiklikler oldu. Özellikle her gün dışarıda yürümek beni daha mutlu ediyor. Hava güzel olunca parka gidip doğanın tadını çıkarmak harika. Yavaş yavaş sen de bu alışkanlığı edinebilirsin, bence çok faydalı. siz ne düşünüyorsunuz

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.