Spor ile Sağlıklı Yaşam ve check-up sonuçları — deneyimim

Perşembe 08:48
Herkese selam, Spor ile Sağlıklı Yaşam ile ilgili check-up sonuçları konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Denizli'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Hug 🌸
bende hamilelikte bende de son zamanlarda spor yapmaya başlayınca vücudumda bazı değişiklikler oldu. İlk başta korkmuştum ama sonuçlarım gayet iyi çıktı. Check-up yaptırdım ve doktorum sağlıklı olduğumu söyledi. Gerçekten spor, hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok iyi geliyor. Belki sen de bir check-up yaptırırsan kafan rahatlar. Panik yapma, bu süreçte kendine dikkat et.
bence bende de son zamanlarda spor yapmaya başladım ve vücudumda değişiklikler oldu. Önceleri biraz endişelendim ama check-up yaptırdım, sonuçlarım çok iyi çıktı. Doktorum sağlıklı olduğumu söyledi, bu beni rahatlattı. Spor yapmanın gerçekten hem bedensel hem de zihinsel olarak faydası var. Belki sen de bir check-up yaptırırsan için rahatlar. Kendine iyi bak!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.