Spor ile Sağlıklı Yaşam: doktora gitmeden önce sormak istedim

Pazartesi 14:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Spor ile Sağlıklı Yaşam ile ilgili check-up sonuçları konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Erzurum'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Hug 🌸
uzun zamandır okuyordum sadece bende de bir ara vücudumda bazı değişiklikler olmuştu, çok endişelenmiştim. Öncelikle, panik yapma bence, çoğu zaman stres veya yaşam tarzı değişikliklerinden kaynaklanabiliyor. Spor yapmaya başladığımda ben de daha enerjik hissetmeye başladım ama bazı şeyler de değişti. Check-up sonuçlarını mutlaka doktorunla konuş, onu değerlendirirken daha net bilgi alırsın. siz ne düşünüyorsunuz
valla bende de bir süre önce benzer şeyler olmuştu. Vücudumda bazı değişiklikler hissetmeye başladım ve çok endişelenmiştim. Sonra düzenli spor yapmaya başladım ve kendimi biraz daha iyi hissetmeye başladım ama yine de doktorla konuşmayı ihmal etmedim. Check-up sonuçlarını değerlendirirken kesinlikle uzmanından bilgi al, o daha iyi yönlendirebilir seni. Bazen stres veya beslenme şekli de etkileyebiliyor, bunu unutma. güzel günler

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.