Spor ile Sağlıklı Yaşam: doktora gitmeden önce sormak istedim

Cumartesi 17:48
Acaba sizde de oluyor mu, Spor ile Sağlıklı Yaşam ile ilgili ağrı yönetimi konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Erzurum'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
hmm bende de benzer şeyler olmuştu. Spor yaparken bazen vücudumda ağrılar hissediyordum, özellikle başlangıçta. Hatta bir süre devam etti bu durum. Öncelikle kendime dikkat ettim, ısınma hareketlerini es geçmemeye çalıştım. Biraz dinlenmek de iyi geldi. Ama eğer ağrılar devam ederse, mutlaka bi doktora görün derim. Umarım senin içinde en kısa zamanda geçer bu durum!
bende de spor yaparken bazı ağrılar oluyordu, özellikle bel ve diz bölgemde. Başlarda çok canımı sıkıyordu ama sonra fark ettim ki, biraz daha dikkatli ısınmam gerekiyormuş. Esneme hareketlerini atlayınca daha fazla sorun yaşıyordum. Biraz dinlenmek de iyi geldi aslında. Eğer senin ağrılar devam ederse, mutlaka bir doktora danışmanı öneririm. Umarım en kısa zamanda geçer bu sıkıntılar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.