Regl Dönemimde Kendimi Nasıl Daha İyi Hissedebilirim?

Salı 21:06
Herkese merhaba! Regl dönemim geldiğinde kendimi çok kötü hissediyorum. Şişkinlik, baş ağrısı ve ruh hali değişiklikleri beni gerçekten zorluyor. Bazı arkadaşlarım sıcak su torbası kullanmanın iyi geldiğini söylüyor, ama ben başka çözümler de arıyorum. Sizler bu dönemlerde kendinizi iyi hissetmek için neler yapıyorsunuz? Herkesin farklı deneyimleri var, belki de birbirimize faydalı oluruz. Önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Bende de regl döneminde çok zorlanıyordum, özellikle baş ağrıları beni gerçekten etkiliyordu. Sıcak su torbası kullanmayı denedim, ama bir de bitki çayları içmek çok iyi geldi. Özellikle nane çayı ve papatya çayı rahatlatıyor. Ayrıca, biraz yürüyüş de yapınca kendimi daha iyi hissediyorum. Biraz hareket etmek bence çok faydalı. Umarım senin için de işe yarar!
Valla, regl dönemimde ben de çok zorlanıyordum. Şişkinlik icin genelde bol su içmeye çalışıyorum, bir de tuzlu yiyeceklerden uzak durmak iyi geliyor. Ayrıca, sıcak bir duş almak da rahatlatıyor. Bir de yoga yapmayı denedim, hem bedenim hem de ruhum için çok faydalı oldu. Umarım senin için de işe yarar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.