Psikoloji - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ve uyku düzeni — deneyimim

Cuma 07:48
Acaba sizde de oluyor mu, Psikoloji - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ile ilgili uyku düzeni konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Kocaeli'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
ya ben bende de benzer şeyler oldu son zamanlarda. Uyku düzenim çok bozuldu, geceleri saatlerce dönüp duruyordum. Bir dönem anksiyete yüzünden uyuyamaz hale gelmitim, sabahları çok yorgun kalkıyordum. O zamanlar gün içinde biraz hareket etmye ve meditasyon yapmaya başladım, işe yaradı gibi. Biraz daha sakinleşince uykuya dalmak kolaylaştı. Beli sen de denemek istersin. beni de bilgilendirirseniz sevinirim
okuyunca dayanamadım yazmadan ben de son zamanlarda uyku düzenimle ilgili sıkıntılar yaşıyorum. Geceleri saatlerce dönüp duruyorum, bazen uykumun gelmesini beklerken geçmişte yaşadıklarım aklıma geliyor ve daha çok stres oluyorum. Bir ara ben de meditasyona başlamıştım, biraz işe yaradı gibi ama yine de düzenim tam oturmadı. Belki sen de bir denemek istersin, bi faydası olur mu bilmiyorum ama denemekte zarar yok. Umarım senin içinde her şey yolunda gider.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.