Psikoloji - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ve check-up sonuçları — deneyimim

Cuma 07:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Psikoloji - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ile ilgili check-up sonuçları konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Sakarya'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
bende hamilelikte bende de son zamanlarda bazı ruh hali değişiklikleri olmuştu, çok endişelenmiştim. İlk başta panik yapmaktan korkmuştum ama bir süre sonra bir uzmandan destek almaya karar verdim. Gerçekten de bazen yaşadığımız değişiklikler, stres ya da günlük hayatın getirdiği zorluklardan kaynaklanabiliyor. Belki sen de bir uzmana görünmeyi düşünebilirsin, böylece aklındaki soru işaretlerinden kurtulursun.
kızlar bnde de benzer şeyler olmuştu, özellikle stresli dönemlerde ruh halimde ciddi değişiklikler hissediyordum. İlk başta neden böyle olduğunu anlamadım, ama sonra bir uzmna gitmeye karar verdim. Gerçekten de bazn hayatın getirdiği zorluklar ruh sağlığımızı etkileyebiliyor. Belki sen de bir uzmandan destek almayı düşünebilirsin, böylece kendini daha iyi hissedebilirsin.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.