Psikoloji - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları: doktora gitmeden önce sorm...

Cuma 09:48
Yine bir soruyla geldim :) Psikoloji - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ile ilgili check-up sonuçları konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Adana'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
bende de bende de bir dönem benzer şeyler olmuştu. Sürekli yorgunluk ve içimde bir huzursuzluk hissediyordum. O zamanlar stresli bir dönem geçirdiğim için böyle hissettiğimi düşündüm ama yine de doktora gitmekte fayda var. Bir arkadaşım da aynı şeyleri yaşamıştı, o da biraz psikolojik nedenlerden dolayı olduğunu öğrenmişti. Bence önemli olan, hissettiklerini ciddiye almak ve gerekiyorsa bir uzmandan yardım almak. Umarım kısa sürede daha iyi hissedersin!
uzun zamandır okuyordum sadece ben de son zamanlarda bazı garip değişiklikler hissetmiştim. Sürekli bir gerginlik ve kaygı hali vardı üzerimde, bu yüzden bir süre meditasyon ve spor yapmaya başladım. O dönemlerde bir arkadaşım da benzer şeyler yaşıyordu, birlikte destek olduk birbirimize. Yine de bence bir uzmandan yardım almak en doğrusu, çünkü bazen kendi kendine hallolacak gibi görünse de derinlerde başka bir şey olabilir. Umarım sen de en kısa sürede iyi hissedersin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.