plateau dönemi ile 3 kilo verdim, devam ediyorum

Cuma 11:48
Yine bir soruyla geldim :) Diyet Başarı Öyküleri başlığına plateau dönemi ile ilgili yazıyorum. 42 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bende de plateau dönemi olmuştu, gerçekten zorlayıcı bir süreç. Motivasyonu korumak için ben genellikle küçük hedefler koyuyorum kendime. Mesela, her hafta bir kaç gün yürüyüş yapmayı hedefliyorum. Ara öğünlerde de genelde yoğurt veya meyve tercih ediyorum, hem sağlıklı hem de tatlı isteğini biraz bastırıyor. Belki sen de böyle şeyler deneyebilirsin! Unutma, bu süreçte sabırlı olmak çok önemli.
bende de benzerini yaşadım bende de plateau dönemi yaşadım ve gerçekten sinir bozucu bir dönem. Motivasyonu korumak için en iyi yol, kendime ufak ödüller vermek oldu. Mesela, her 2 kilo verdiğimde yeni bir kitap alıyorum. Ara öğünlerimde de genelde ceviz ya da badem yiyorum, hem doyurucu hem de sağlıklı. Belki sen de böyle şeyler deneyebilirsin. Bu süreçte kendine nazik olmayı unutma!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.