Motivasyon lazım kızlar (yeni diyet listesi)

Cumartesi 13:48
Yine bir soruyla geldim :) Diyet Soru / Cevap başlığına yeni diyet listesi ile ilgili yazıyorum. 33 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
şöyle bi şey var bende de motivasyon düşüklüğü oluyor bağzen. Geçen ay ben de çok iyi gidiyordum, ama bu ay brz duraksadım. Ara öğün içn genelde yoğurt ve meyve tercih ediyorum, hem tok tutuyor hem de sağlıklı. Motivasyonu korumak için de günlüğe yazmayı deniyorum, ne yediğimi görmek iyi geliyor. Ayrıca, arkadaşlarla yürüyüşe çıkmak da motivasyonumu artırıyor. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
ilk kez yazıyorum buraya bende de motivasyon kaybı oluyor bazen, özellikle diyet yaparken. Geçen ay ben de çok iyi gitmiştim ama bu ay biraz zorlandım. Ara öğünlerde genelde çiğ badem veya kuru meyve yiyorum, hem enerji veriyor hem de canım tatlı istediğinde iyi oluyor. Motivasyonumu artırmak için sosyal medyada sağlıklı tarifler paylaşıyorum, bu beni motive ediyor. Ayrıca arkadaşlarla buluşup sağlıklı yemekler denemek de eğlenceli oluyor. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.