Motivasyon lazım kızlar (su içmeyi unutuyorum)

Cumartesi 01:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Güncel Diyet Haberleri başlığına su içmeyi unutuyorum ile ilgili yazıyorum. 32 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
bende de su içmeyi unutma durumu çok oluyor. Öncelikle, su içmeyi hatırlamak için telefonuma hatırlatıcılar kurdum, böylece gün içinde düzenli içiyorum. Motivasyon konusunda ise, ben genelde kendime küçük hedefler koyuyorum. Mesela, her su bardağı içtiğimde bir not alıyorum, bu da beni motive ediyor. Ara öğünlerde ise genelde meyve veya yoğurt tercih ediyorum, sağlıklı ve pratik oluyor. Umarım sen de kendine uygun bir yöntem bulursun!
bilmiyorum ama bende de aynısı oluyor, özellikle gün içinde koştururken su içmeyi unuturum. Benim de su içmeyi hatırlamak için yanımda sürekli bir şişe taşımak işe yarıyor. Bir de bir arkadaşım su içtiğinde belli bir şarkıyı dinliyor, ben de bunu denedim, eğlenceli oluyor. Motivasyon içinse, sosyal medyada sağlıklı tarifler paylaşıyorum, bu beni motive ediyor. Ara öğünlerde genelde kuruyemiş veya sebze çubukları tercih ediyorum, hem pratik hem de sağlıklı. Umarım sen de bir şeyler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.