Motivasyon lazım kızlar (sporla birlikte)

Pazar 05:48
Merhabalar, Diyet Başarı Öyküleri başlığına sporla birlikte ile ilgili yazıyorum. 25 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
bende de böyle dönemler oluyor, özellikle motivasyon düşüklüğü yaşadığımda zorlanıyorum. Genelde spor yaparken müzik dinlemek ya da bir arkadaşla birlikte çalışmak beni motive ediyor. Ara öğünlerde yoğrt ve meyve tercih ediyorum, hem sağlıklı hem de tok tutuyor. Senin için de en iyi hangisi olursa onu bulmak önemli. Birz kendine zaman tanı, yeniden motive olursun mutlaka. beni de bilgilendirirsenz sevinirim
ya ben bence motivasyonu korumak gerçekten zor bazen. Benim de böyle dönemlerim oluyor, özellikle spor yapmayı bıraktığımda kendimi kötü hissediyorum. Genelde evde yaptığım küçük bir antrenman bile beni yeniden harekete geçiriyor. Ara öğünlerde ise fındık ve kuru meyve alıyorum, hem lezzetli hem de enerji veriyor. Kendine bir hedef koymak ve o hedefe odaklanmak da çok yardımcı oluyor. Umarım sen de en kısa sürede tekrar motive olursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.