Motivasyon lazım kızlar (ara öğün sorunu)

Salı 09:48
Merhabalar, Diyet Yöntemleri ve Deneyimlerimiz başlığına ara öğün sorunu ile ilgili yazıyorum. 27 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
kızlar bende de ara öğünler konusunda sıkıntı yaşıyorum. Geçen ay harika gidiyordum ama bu hafta biraz motivasyon kaybettim. Ara öğünlerimde genelde yoğurt ve meyve tercih ediyorum, hem sağlıklı hem de tok tutuyor. Ama bazen çikolata veya abur cubur canım çekiyor, o zaman kendime "bir tane yeter" diyorum. Motivasyonu korumak için de kendime küçük hedefler koyuyorum, mesela haftada bir kez kendime ödül vermek gibi. Umarım sen de bu durumu aşarsın!
bende de benzerini yaşadım bende de motivasyon kaybı oluyor bazen, özellikle ara öğünlerde. Geçen hafta ben de bir duraklama yaşadım ama sonra kendime bir hedef belirledim. Ara öğünlerimde genelde ceviz ve elma yiyorum, hem tok tutuyor hem de sağlıklı. Ama bazen o çikolata isteği geliyor, o zaman kendime bir parça ayırıyorum. Kendimi çok kısıtlamamak önemli, yoksa canım daha çok çekiyor. Motivasyonu artırmak için de sosyal medya üzerinden sağlıklı tarifler paylaşıyorum, bu beni motive ediyor. Umarım sen de en kısa zamanda toparlanırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.