Motivasyon lazım kızlar (ara öğün sorunu)

Çarşamba 13:48
Merhaba kızlar, Kilo Almak İsteyenler ! başlığına ara öğün sorunu ile ilgili yazıyorum. 40 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Hug 🌸
aa bende de aynı durumdan geçtim geçen ay. Motivasyon kaybı çok normal aslında. Ara öğünlerde ben genelde fındık ya da yoğurt tercih ediyorum, hem doyurucu hem de sağlıklı. Birazcık çikolata ya da meyve de iyi gidiyor bazen. Kendimi zorlamadan, keyif alarak ilerlemek daha iyi olyor. Belki bir haftalık plan yaparak ne yiyeceğine karar vermek de işe yarar, böylece daha az düşünmek zorunda kalırsın. Umarım sen de istediğin hedefe ulaşır ve motivasyonunu koruyabilirsin!
kızlar bende de motivasyon kaybı oluyordu geçenlerde. Ara öğünlerde genelde avokado ya da ceiz yiyorum, hem sağlıklı hem de tok tutuyor. Ama bazen tatlı bir şeyler de canım çekiyor, o zaman birz sütlü tatlı yapıyorum. Kendimi çok kasmamaya çalışıyorum, çünkü zorlanınca daha da motivasyonum düşüyor. Belki sen de ara öğünlerin için bir plan yapabilirsin, böylece ne yiyeceğine karar vermek kolaylaşır. Umarım sürecin daha da keyifli hale gelir!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.