Menstrüasyon Dnöeminde Yaşanan Sorunlar Nasıl Aşılır?

Çarşamba 21:05
Mrb arkadaşlar! Menstrüasyon dönemimde her zaman bazı sıkıntılar yaşıyorum. Baş ağrısı, aşırı kramplar ve bazen de ruh hali değişiklikleri… Sanki tüm dünya üzerime geliyor gibi hissediyorum. Bu süreçte kendimi nasıl daha iyi hissedebilirim? Sizlerin bu konuda önerileri ya da deneyimleri var mı? Belki de doğal yöntemler ya da bitkisel çaylar denemek iyi gelir. Hatta bazı hareketler veya egzersizler de yardımcı olabilir mi? Bu konuda paylaşımlarınızı bekliyorum!

Aslında, bazı arkadaşlarım sıcak su torbası kullanmayı öneriyor, ama ben bu kadar basit bir şeyle geçirebilir miyim bilmiyorum. Yani, bu durumu nasıl yönetiyorsunuz? Hadi deneyimlerimizi paylaşalım, belki ben de bir çözüm bulabilirim!
Bende de menstrüasyon dönemlerinde baş ağrısı ve kramplar oluyordu. Sıcak su torbası gerçekten çok işe yarıyor, bence mutlaka denemelisin. Ayrıca, hafif egzersizler yapmak da ruh halimi düzeltmeye yardımcı oluyordu. Mesela, biraz yürüyüş ya da yoga yaparsan belki kendini daha iyi hissedersin. Doğal çaylar da güzel bir seçenek, papatya çayı çok rahatlatıyor. Umarım sen de çözümler bulursun!
Aaa ben de bu dönemde hep benzer şeyler yaşıyorum. Baş ağrısı ve kramplar çok can sıkıcı olabiliyor. Geçen ay ben de sıcak su torbasını denedim, gerçekten biraz rahatlatıyor. Onun dışında, nane limon çayı içmek de hoşuma gidiyor, ferahlatıyor. Bir de hafif esneme hareketleri yapmayı deniyorum, bazen işe yarıyor. Umarım sen de kendine iyi gelecek çözümler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.