Küçük bir sorum var: fikir almak istiyorum

Pazartesi 00:48
Merhabalar, Hangi başlığa yazacağımı bilemedim, Diğer bölümüne bıraktım.

fikir almak istiyorum konusunda sizin düşünceleriniz nedir? 33 yaşındayım, Ankara'de yaşıyorum.

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
bence bence en önemli şey, kendine neyin iyi geleceğini bulmak. 33 yaşındayım ben de ve bazen karar vermekte zorlandığım oluyor. Küçük bir değişiklik bile hayatıma çok şey katabiliyor. Mesela ben birkaç ay önce hobilerime daha fazla zaman ayırmaya başladım ve bu beni gerçekten iyi hissettirdi. Belki sen de böyle bir şey deneyebilirsin, ne bileyim yeni bir kurs ya da aktivite.
slm bnc de bu konuda düşüncelerimi paylaşmak istedim. Bence, hayatın akışında bazen durup kendimize neyin iyi geldiğini sormak önemli. Ben 33 yaşındayım ve geçtiğimiz yillarda bazı kararlar almakta zorlandım. Mesela bir süre önce daha fazla seyahat etmeye başladım ve bu, hem zihnimi açtı hem de farklı insanlar tanımama vesile oldu. Belki sen de ilginç bir yere gitmeyi ya da yeni bir şeyler öğrenmeyi deneyebilirsin. Ufak değişiklikler büyük farklar yaratabiliyor. siz ne düşünüyorsunuz

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.