Küçük bir sorum var: aklıma takılan bir konu

Perşembe 02:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Hangi başlığa yazacağımı bilemedim, Diğer bölümüne bıraktım.

aklıma takılan bir konu konusunda sizin düşünceleriniz nedir? 29 yaşındayım, Gaziantep'de yaşıyorum.

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
kızlar bence bu tür sorular çok normal, herkesin kafasında bir şeyler oluyor. Ben de 30 yaşındayım ve bazen düşüncelerim birbirine giriyor. Özellikle hayatın getirdiği değişiklikler ve gelecek kaygısı insanı düşündürüyor. Gaziantep'te yaşamaya devam ediyorsan, oranın kültürü de etkiliyor olabilir. Kendine bir hedef belirlemek ve ona odaklanmak belki yardımcı olabilir.
kızlar bende de böyle dönemler olmuştu, gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor. Özellikle 29 yaşında insanın hayatında birçok değişim oluyor ve bazen ne yapacağını bilemiyor. Gaziantep gibi bir yerde yaşamanın da kendine has dinamikleri var, belki biraz bunları düşünmek yardımcı olabilir. Kendine bir şeyler sormak, hedefler belirlemek iyi bir başlangıç olabilir. Düşüncelerini yazmak veya birine anlatmak da belki rahatlatır.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.