Kilo vermek için uyguladığınız en etkili diyet yöntemleri neler?

Salı 23:03
Selamlar! Son zamanlarda kilo vermek için birçok yöntem deniyorum ama hangisinin daha etkili olduğunu kestiremiyorum. Ketojenik diyet, aralıklı oruç ya da Akdeniz diyeti gibi popüler yöntemler hakkında deneyimlerinizi merak ediyorum. Sizce hangisi daha sürdürülebilir ve kalıcı sonuçlar veriyor? Hangi diyetle ne kadar kilo verdiniz? Yorumlarınızı bekliyorum!
Bende de kilo verme konusunda çok denemeler oldu. Ben akdeniz diyetini tercih ettim çünkü hem sağlıklı hem de uzun vadede sürdürülebilir buluyorum. Zeytinyağı, sebze ve balıkla beslenmek çok keyifli. Geçen yaz bu diyetle 5 kilo vermiştim, ama en önemlisi enerjim yükseldi. Bazen ketojenik denemek istiyorum ama karbonhidratı kesmek zor geliyor. Umarım senin için en uygun yöntemi bulursun!
Bende de kilo verme süreci epey zrlu geçti. Ben aralıklı oruç denedim ve gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Günde 8 saatlik bir zaman diliminde yemek yemek, bana hem düzenli bir yemek alışkanlığı kazandırdı hem de 4-5 kilo vermemi sağladı. İlk başta zor geldi ama alışınca rahatladım. Ketojenik diyeti de merak ediyorum ama o kadar yağlı beslenmek bana biraz ağır geliyor. Umarım sen de istediğin sonuçları bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.