Kilo Verme Hikayem: 20 Kilo Nasıl Gittii?

Çarşamba 19:58
Yaşadığınız zorluklar nelerdi? Benim için en zor kısmı dışarıda yemek yemkte karar vermekti. Sizin için en zor anlar neler oldu?
Bence dışarıda yemek yemek gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Benim için de öyleydi, özellikle arkadaşlarla dışarı çıktığımızda sağlıklı bir şeyler bulmak çok sıkıntı oluyordu. Bir seferinde pizza yememek için slata siparişi vermiştim ama herkes pizza yerken hiç keyif alamadım. Bu yüzden daha önceden gitmeden menüyü kontrol etmye başladım, en azından ne seçeceğimi biliyordum. Umarım senin için de yolunda gider!
Bende de dışarıda yemek yerken zorlandığım çok an oldu. Özellikle tatlılar karşısında direnmeyi başarmak hiç kolay olmuyordu. Bir keresinde bir arkadaşımın doğum gününde pastadan bir dilim almak istemiştim ama sonra dayanamadım ve o anı çok pişmanlıkla hatırlıyorum. O yüzden, buluşmadan önce kendime bir hedef belirliyorum, bu biraz daha kontrol sağlamama yardımcı oluyor. Kendi deneyimlerimdeki bu küçük stratejiler işime yaradı. Herkese bol şans!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.