Kilo almak istiyorum, ama iştahım yok! Ne yapmalıyım?

Çarşamba 20:53
Merhaba arkadaşlar! Son zamanlarda kilo almak istiyorum ama sürekli iştahsızlık çekiyorum. Ne yapsam, nasıl bir beslenme düzeni oluşturmalıyım bilemiyorum. Sağlıklı atıştırmalıklar, kalori yoğun yiyecekler önerenler var mı? Belki de benim gibi bu durumu yaşayanlar vardır. Sizler neler yaptınız, neler yediniz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!

Ayrıca, iştah açıcı doğal yöntemler var mı? Mesela, bazı bitkisel çaylar ya da takviyeler işe yarar mı? Şimdiden teşekkürler, hep birlikte çözümler bulalım!
Bende de bir dönem iştahsızlık vardı. Özellikle sabahları kahvaltı yapamıyordum. Ben biraz kuru yemişler ve avokado gibi sağlıklı yağlar tüketmeye başladım, o zaman daha fazla yemek isteği duydum. Ayrıca, ara öğünlerde yoğurtla birlikte meyve ya da granola koymak da iştahımı açtı. Bitkisel çaylar olarak papatya çayı içmek de hoşuma gitmişti, biraz rahatlatıyor. Yani bence kalori yoğun ve besleyici şeyler denemek iyi bir fikir olabilir. Umarım iştahın açılır!
Bende de uzun bir süre iştahsızlık vardı, gerçekten zor bir dönemdi. Benim için en etkili şeylerden biri, yemekleri daha eğlenceli hale getirmek oldu; mesela, renkli tabaklar yapmaya başladım. Ayrıca, kuruyemiş karışımları ve smoothie’ler hem lezzetli hem de besleyici. Bir de, yemeklerden önce biraz yürüyüş yapmak iştahımı açıyordu. Bitkisel çaylar önerirsem, yeşil çay ya da nane çayı içmek hoşuma gidiyordu. Umarım senin için de işe yarar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.