Kilo Almak İsteyenler ! — yeni diyet listesi başladım

Salı 18:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Kilo Almak İsteyenler ! başlığına yeni diyet listesi ile ilgili yazıyorum. 36 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Hug 🌸
bende de kilo alma süreci var, aslında çok zor olmuyor ama bazen motivasyonu kaybediyorum. Ben ara öğünlerde genelde fındık ya da badem yiyorum, hem sağlıklı hem de tok tutuyor. Bir de evde yoğurt yapıp içine meyve koyuyorum, hem lezzetli hem de besleyici. Motivasyonu korumak için de kendime küçük hedefler koyuyorum, mesela her hafta bir kilo almak gibi. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
benim de kilo almakla ilgili bir sürecim vardı, bazen zorlayıcı olabiliyor ama pes etmemek lazım. Ara öğünlerde ben genelde avokado tüketiyorum, hem sağlıklı hem de kalorisi yüksek. Ayrıca tam tahıllı ekmek üstüne biraz peynir ve zeytin koymak da iştah açıcı oluyor. Motivasyonu yüksek tutmak için sevdiğim yemekler yapmaya çalışıyorum, böylece daha keyifli hale geliyor. Sen de kendine güzel tarifler bulabilirsin.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.