Kilo almak için en etkili tariflr neler?

Çarşamba 22:17
Selam kızlar! Kilo almak için tarif önerilerini merak ediyorum. Özellikle sağlıklı ama kalorisi yüksek yemekler arıyorum. Belki de sizin favori tariflerinizi paylaşmak istersiniz?

Mesela, ben son zamanlarda avokado ve fıstık ezmesiyle yapılan sandviçler yapmaya başladım. Ama çeşitlendirmek istiyorum. Sizin en çok sevdikleriniz neler? Tatlılar ya da ana yemekler fark etmez, hepsi olabilir! Birlikte daha fazla fikir bulalım, tmm mı?
Aa ben de kilo almakta zorlanıyordum, bi süre önce fındık ve kuru üzüm karışımı yapmaya başladım, çok yardımcı oldu. Ayrıca, yoğurdun içine bal ve granola ekleyip yemeyi de seviyorum; hem lezzetli hem de kalori artırıyor. Zeytinyağlı sebzeleri bolca tüketmekte faydalı olabilir, ben özellikle kabak ve patlıcanı çok seviyorum. Belki denersin, bence güzel bir alternatif olur. Başka öneriler de bekliyorum!
Bende de kilo almakta zorlanıyordum bir süre. Evde sık sık tam tahıllı ekmekten tost yapıyorum, içine peynir ve zeytin koyuyorum. Hem lezzetli oluyor hem de kalorisi yüksek. Ayrıca, çiğ badem ve kuru kayısı karışımını da çok seviyorum; atıştırmalık olarak harika gidiyor. Bunların yanı sıra, yulafı sütle pişirip içine pekmez ve ceviz eklemeyi de denemeni öneririm, tatlı bir alternatif oluyor. Umarım bu tarifler işine yarar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.