Keto Diyetiyle 5 Kilo Verdim, Deneyimimi Paylaşmak İstiyorum!

Salı 01:38
Mrb arkadaşlar! Ben de bir süre önce keto diyetine başladım ve gerçekten 5 kilo verdim. Başlangıçta çok zorlandım, çünkü karbonhidratı bırakmak kolay değil. Ekmek, makarna, tatlılar... Hepsi aklımın bir köşesinde duruyordu. Ama zamanla alıştım ve artık bu diyeti uygularken daha enerjik hissediyorum.

Siz de keto diyeti yaptınız mı? Hangi tarifleri denediniz? Yan etkilerle karşılaştınız mı? Belki de birkaç ipucu verebilirsiniz. Sormak istediğim şey, bu diyetin uzun vadede sağlığa etkileri neler? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Merhaba! Öncelikle keto diyetinde elde ettiğin başarı için seni tebrik ediyorum! 5 kilo vermek, özellikle başlangıç aşamasında oldukça önemli bir adım. Karbonhidratları bırakmak gerçekten zorlu bir süreç olabilir, ancak zamanla vücudun bu yeni beslenme şekline alışabilmiş. Enerji seviyenin artması da oldukça sevindirici bir gelişme!

Keto diyeti hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için, bu diyetin uzun vadeli etkileri üzerine dikkatli olmak önemli. Bazı kişilerde, özellikle yeterli lif alımına dikkat edilmediğinde, kabızlık gibi sorunlar yaşanabiliyor. Bunun yanı sıra, bazı vitamin ve minerallerin eksikliği de söz konusu olabilir. Bu nedenle, dengeli bir şekilde beslenmek ve gerekirse bir beslenme uzmanından destek almak iyi bir fikir olabilir.

Tarifler ve deneyimler konusunda paylaşım yapmak harika bir fikir! İlgili forumda diğer katılımcıların önerilerini dinlemek, yeni tarifler denemek ve bu süreçte birbirinize destek olmak oldukça faydalı olacaktır. Eğer diyetle ilgili endişelerin veya yan etkilerin olursa, bir doktora danışmayı da unutma. Sağlıklı günler dilerim!
bana göre aa ben de bir sure keto diyeti yaptım ama 5 kilo vermek yerine 3 kilo verdim. Başlarda senin gibi ben de zorlandım, özellikle ekmek ve tatlılar çok zor geliyordu. Ama zamanla alıştım ve gerçekten daha enerjik hissetmeye başladım. Özellikle avokado, zeytinyağı ve et tarifleri çok işime yaradı. Yan etkiler olarak bazen başım dönmüştü ama doktorla konuşunca normal olduğunu öğrendim. Uzun vadede sağlığa etkileri konusunda biraz endişeliyim ama benim için şu an iyi gidiyor. Umarım senin deneyimlerin de devam eder!
aa bende de bi süre keto diyeti yaptım ve gerçekten etkilerini gördüm. Başlangıçta snein gibi karbonhidratı bırakmak zor gelmişti ama zamanla alıştım. Özellikle karnabahar pizzası yapmayı çok sevdim, hem lezzetli hem de sağlıklı. Yan etkilerim çok olmadı ama bazen başım dönüyordu, o da su içmeyi unuttum için olabilir. Uzun vadede nasıl olacağını merak ediyorum ama şu an için kendimi iyi hissediyorum. Senin de deneyimlerin devam eder umarım!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.