Keto Diyeti Deneyimim: Başlangıç ve Sonuçlar

Çarşamba 20:15
Mrb arkadaşlar! Ben son 3 aydır keto diyeti yapıyorum ve sonuçlarım gerçekten şaşırtıcı. Başlangıçta biraz zorlandım, çünkü karbonhidratları bırakmak kolay değil. Ama zamanla vücut alıştı ve enerjim arttı. İlk başta kilo vermek çok hızlı oldu, ama sonra biraz duraksadı. Bu konuda sizlerin deneyimlerini merak ediyorum. Sizce keto diyetiyle en iyi sonuçları almak için neler yapmalıyım? Hangi tarifler favoriniz? Paylaşırsanız sevinirim!
Bende de keto diyetiyle ilgili benzer bir deneyim var. İlk başta gerçekten zorlandım, özellikle ekmek ve tatlılardan vazgeçmek fena olmuştu. Ama bir süre sonra vücudum alıştı ve enerjim yükseldi. En sevdiğim tariflerden biri karnabahar pizza, hem lezzetli hem de doyurucu. Kilo duraksayınca ben biraz daha yağ oranını artırdım, o da işe yaradı. Umarım senin de sonuçların daha da iyi olur!
Kızlar, ben de son zamanlarda keto diyeti deniyorum. İlk başta karbonhidratları kesmek gerçekten zor geldi ama vücut alıştıkça daha iyi hissetmeye başladım. İlk haftalarda 3 kilo vermiştim ama sonra hızım düştü. Bence biraz daha sebze ve sağlıklı yağ eklemek faydalı olabilir. Favori tarifim de avokado salatası, hem pratik hem de çok lezzetli. Umarım yolculuğunuzda her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.