Kaygı Bozukluğu ile Baş Etmenin Yolları Neler?

Çarşamba 22:40
Mrb arkadaşlar, son zamanlarda kaygı bozukluğum arttı ve bununla başa çıkmakta zorlanıyorum. Her şeyden kaygılanmaya başladım, bazen sıradan bir durum bile beni aşırı endişelendiriyor. Bu durumu aşmak için neler yapabileceğimi merak ediyorum. Daha önce benzer şeyler yaşayan var mı? Hngi teknikler, okuduğunuz kitaplar veya uyguladığınız yöntemler işe yaradı? Paylaşımlarınız benim için gerçekten çok değerli olur. Tüm önerilere açığım!
Bende de bir dönem kaygı bozukluğu vardı. Özellikle stresli dönemlerde sıradan şeyler bile beni çok etkiliyordu. Benim işime yarayan şeylerden biri günlük tutmaktı, hissettiklerimi yazmak biraz olsun rahatlatıyordu. Ayrıca nefes egzersizleri yapmaya başladım, o da oldukça faydalı oldu. Bir de meditasyon uygulamaları var, onları denemek de iyi gelebilir. Umarım senin için de uygun bir çözüm bulursun!
Bence kayı bozukluğu gerçekten zor bir süreç. Ben de bir dönem böyle şeyler yaşadım ve en çok sporun faydasını gördüm. Egzersiz yapmak, hem zihnimi boşaltıyordu hem de ruh halimi iyileştiriyordu. Ayrıca, bir terapistle görüşmek de çok işe yaradı, profesyonel destek almak bazen büyük fark yaratıyor. Umarım sen de bu süreci daha kolay atlatırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.