Kadınlarda Sık Görülen Yetersiz Uyku Sorunları ve Çözümler

Salı 23:42
Selam arkadaşlar! Son zamanlarda uykusuzluk problemi yaşıyorum ve bu durum gün içinde beni çok etkiliyor. İşte, sosyal hayatımda bile daha huzursuz ve sinirli hissediyorum. Uyku düzenimi oturtabilmek için neler yapabilirim? Uyumadan önceki rutinleriniz neler? Yoga, meditasyon ya da bitki çayları gibi şeyler denediniz mi? Kendi uyku sorunlarınızı ve çözümlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Bende de bu süre zarfında uykusuzluk problemi yaşadım. Öncelikle uyumadan önce telefonumu bir kenara bırakmayı denedim, gerçekten etkili oldu. Ayrıca, melisa çayı içmek de biraz rahatlatıyor. Meditasyon yapmayı da denedim, ama bazen sıkılıyorum açıkçası. Uyumadan önce kitap okumak daha çok hoşuma gidiyor. Umarım bir çözüm bulursun, beni de bilgilendirirseniz sevinirim
Bende de uykusuzluk sorunları vardı bir dönem. Uyumadan önceki saatlerde ağır yemeklerden kaçınmak işe yarıyor. Ben gece yatmadan önce biraz meditasyon yapıyorum, ama bazen uykuya dalmadan önce düşüncelere dalıyorum. Bir de yatmadan önce karanlık bir ortamda kalmak önemli, loş bir ışık bile rahatsz edebliiyor. Umarım sen de en kısa sürede rahat bir uyku düzeni bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.