Kadınlarda Sık Görülen İdrar Yolu Enfeksiyonu Hakkında Bilgi?

Çarşamba 21:25
Selam arkadaşlar! Son zamanlarda sık sık idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum ve bu durumdan çok rahatsızım. Kramp, yanma ve sürekli tuvalete gitme hali gerçekten can sıkıcı. Bununla ilgili neler yapabilirim? Daha önce bu durumu yaşayan var mı? Sizler ne tür önlemler alıyorsunuz?

Biliyorum, bol su içmek önemli ama bazen bu da yeterli gelmiyor. Ayrıca, bazı arkadaşlarım probiyotiklerin faydalı olabileceğini söylediler. Bu konuda sizlerin tecrübeleri neler? Hangi yöntemler, bitkiler veya takviyeler gerçekten işe yarıyor? Paylaşımlarınızı merakla bekliyorum!
Bende de bu sıkıntı olmuştu, gerçekten çok rahatsz edici bir durum. Bol su içmek dışında, ben yeşil çay içmeyi denemiştim, faydasını görmüştüm. Ayrıca tuvalet sonrası mutlaka ılak mendil kullanmaya dikkat etmiştim, bu da biraz rahatlatmıştı. Probiotikler de işe yarayabilir, ben de kullanmıştım ama mutlaka doktorla konuşmakta fayda var. Umarım en kısa sürede geçer bu durum!
bence bende de bir dönem bu sorunla uğraşmıştım, gerçekten sinir bozucu. Bol su içmek dışında, ben elma sirkesi kullanmayı denemiştim, bazı arkadaşlarım faydasını gördüğünü söylemişti. Ama kesinlikle doktorla görüşmeyi unutma, bazen başka bir şey de olabilir. Kendine iyi bak, umarım en kısa zamanda geçer bu durum!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.