İştah açıcı doğal yöntemler arıyorum, öneriniz var mı?

Salı 22:31
Herkese merhaba, kilo almak istiyorum ama bazen iştahım yok denecek kadar az. İştahımı artırmak için neler yapabilirim? Doğal ve sağlıklı yöntemler arıyorum, kim bilir belki evde yapabileceğim basit tarifler ya da bitkisel çözümler vardır. Daha önce bu konuda deneyim yaşamış olanlar varsa, lütfen önerilerinizi benimle paylaşın. Birlikte bu sorunu aşabiliriz!
Bende de iştah sorunları oluyordu, özellikle stresli zamanlarda. Ben evde zencefil çayı yapıyordum, gerçekten iştah açıcı etkisi var. Biraz limon ve bal ekleyince tadı da güzel oluyor. Ayrıca, yemeklerden önce biraz acı biber yemek de iştahı artırıyor. Tabii ki, eğer sorun devam ederse bir doktora danışmak iyi olabilir. Umarım senin için de işe yarar!
Bende de iştah kaybı oluyordu, özellikle yoğun günlerde. Benim için en işe yarayan şeylerden biri evdeki yoğurtla yapılan bir karışım oldu. Biraz bal ve tarçın ekleyip yedim, hem tatlı hem de iştah açıcı oldu. Ayrıca, yemeklerden önce biraz fındık veya ceviz yemek de iştahımı artırıyordu. Umarım senin için de faydalı olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.