Hızla Popülerleşen Meditasyon Diyeti Nedir?

Çarşamba 22:14
Mrb arkadalar, son zamanlarda meditasyon diyeti hakkında çok şey duyuyorum. Aslında meditasyon yaparken belirli besinleri tüketmek, zihin sağlığını destekliyor diyorlar. Bu diyetin detayları neler? Daha önce deneyen var mı? Sizin için nsaıl geçti? Ben de merak ediyorum, blki birkaç öneri alabilirim. Meditasyon yaparken hangi yiyecekler daha iyi geliyor? Bi de bu diyetin zayıflamaya etkisi var mı? Yorumlarınızı bekliyorum!

Bu arada, meditasyonun yanında egzersiz de eklemek faydalı mıdır? Hangi tür meditasyonlar bu diyete daha uygun? Bunu deneyip de olumlu sonuç alan varsa, lütfen paylaşsın. Herkesin deneyimlerine açığım!
Bence meditasyon diyeti gerçekten ilginç bir konu. Ben de son zamanlarda birkaç meditasyon denedim ve bazı besinlerin zihin sağlığına iyi geldiğini fark ettim. Özellikle yeşil çay ve kuruyemişler iyi gidiyor gibi gldi bana. Zayıflamaya etkisi konusunda ise, meditasyon yaparken dikkatli beslenmek bence destekleyici olabilir ama tek başına yeterli olmayabilir. Egzersiz de eklemek tabii ki faydalı, ben yoga yapıyorum ve hem beden hem zihin için harika oluyor. Denemek istersen, belki en iyi hissettiğin meditasyon türüyle başlayabilirsin.
Valla meditasyon diyeti benim de ilgimi çekiyor. Geçen yaz ben de birkaç ay boyunca meditasyon yapmaya başladım ve o süreçte avokado ve badem gibi sağlıklı yağlar tükettim, gerçekten zihin sağlığıma iyi geldiğini düşünüyorum. Zayıflama konusunda da faydası var gibi ama kesinlikle tek başına yeterli değil, hareket de şart. Ben de bazen meditasyon sonrası yürüyüş yapıyorum, ikisi bir arada güzel oluyor. Belki önce en sevdiğin meditasyon türüyle başlayıp, ona uygun besinleri denemek iyi bir fikir olabilir.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.