Herşeyin başı sağlık ! ve vitamin kullanımı — deneyimim

Cuma 08:48
Merhaba kızlar, Herşeyin başı sağlık ! ile ilgili vitamin kullanımı konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Bursa'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Hug 🌸
okyunca dayanamadım yazmadan bende de son zamanlarda yorgunluk ve halsizlik hissetmeye başlamıştım. Doktora gitmeden önce biraz araştırma yaptım ve vitamin takviyeleri kullanmaya başladım. Özellikle D vitamini ve B12 benim için fydalı oldu. İlk başta biraz tereddüt ettim ama sonra kendimi daha enerjik hissetmeye başladım. Ama tabii ki, her zaman doktor tavsiyesi almak önemli. Umarım senin içinde en kısa zamanda iyi sonuçlar alırsın!
bende de son zamanlarda kendimi yorgun ve bitkin hissetmeye başlamıştım, özellikle işten dönerken çok zorlanıyordum. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle vitamin kullanmaya başladım, C vitamini ve demir takviyeleri aldm. Biraz zaman aldı ama gerçekten faydasını gördüm. Ayrıca, bol su içmek ve dengeli beslenmek de çok önemli bence. Tabii ki sen de mutlaka doktoruna danışmayı ihmal etme. Umarım en kısa zamanda kendni daha iyi hissedersin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.