Herşeyin başı sağlık ! ve vitamin kullanımı — deneyimim

Çarşamba 21:48
Merhabalar, Herşeyin başı sağlık ! ile ilgili vitamin kullanımı konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Trabzon'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
şahsen ben de son zamanlarda vücudumda bazı değişiklikler hissetmiştim. Vitamin kullanmaya başladım ve açıkçası biraz faydasını gördüm. Özellikle D vitamini ve B12 benim için çok önemli oldu. Ama tabii ki önc doktorla konusmak iyi olur. Panik yapmana gerek yok, bazen mevsim değişiklikleri de etkileyebiliyor. Yavaş yavaş denemeler yapabilirsin, ama en iyisi bir uzmana danışmak.
bende de son zamanlarda vücudumda bazı farklılıklar hissetmiştim. Vitamin takviyelerine başladım, özellikle C vitamini ve Omega-3 kullanıyorum, yararını gördüm. Özellikle enerji seviyemde bir artış oldu. Ama senin için en iyisi bir doktora danışmak olur, çünkü herkesin durumu farklı. Korkmana gerek yok, bazen mevsim geçişleri de böyle etkiler yapabiliyor. Umarım sen de en kısa zamanda iyi hissedersin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.