Herşeyin başı sağlık !: doktora gitmeden önce sormak istedim

Perşembe 05:48
Herkese selam, Herşeyin başı sağlık ! ile ilgili stres yönetimi konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Ankara'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
Bende de son zamanlarda stresle ilgili bazı değişiklikler oldu. Özellikle uyku düzenimde bozulmalar yaşamaya başladım, bazen gece yarısı uyanıp düşüncelere dalıyordum. Ben de bir süre meditasyon ve nefes egzersizleri yapmayı denedim, biraz işe yaradı sanki. Stres yönetimi için belki hobiler edinmek de faydalı olabilir, ben resim yapmaya başladım ve gerçekten rahatlatıyor. Umarım sen de en kısa zamanda iyi hissedersin.
Bende de stresle igili bazı sorunlar yaşamıştım. Özellikle iş yoğunluğu arttıkça, vücudumda gerginlik ve baş ağrıları olmaya başladı. O zamanlar yoga yapmaya başlamıştım, gerçekten faydalı oldu. Ayrıca doğada yürüyüş yapmak da stresimi azaltmıştı, bir süre uzak kalmak iyi geliyor. Umarım sen de en kısa zamanda kendini daha iyi hissedersin.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.