Güncel Diyet Haberleri konusunda ne yiyorsunuz?

Pazar 06:48
Yine bir soruyla geldim :) Güncel Diyet Haberleri başlığına ara öğün sorunu ile ilgili yazıyorum. 24 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
uzun zamandır okuyordum sadece bende de ara öğünler konusunda sıkıntı oluyordu. Genelde meyve veya yoğurt tercih ediyorum, hem hafif hem de doyurucu oluyor. Motivasyonu korumak için de bazen kendime küçük ödüller veriyorum, mesela bir hafta düzenli gittiğimde sevdiğim bir tatlıyı yiyorum. Hedefe ulaşmanın da bir tadı olmalı bence. Ama en önemlisi, kendimi kötü hissetmemek için çok sıkı kurallar koymamaya çalışıyorum. Umarım sen de istediğin gibi ilerlersin!
bayağı benim de ara öğünlerle ilgili sıkıntılarım olmuştu. Genelde kuruyemiş veya sebze çubukları yiyorum, hem doyurucu hem de sağlıklı oluyor. Motivasyonu korumak için, her gün küçük bir hedef belirliyorum. Mesela, haftada 3 gün spor yapmayı hedefliyorum, yaptığımda kendime bir şey alıyorum. Biraz da eğlenceli hale getirmek lazım, değil mi? Duygularımızı beslemek de önemli. Umarım sen de istediğin gibi ilerlersin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.