Evde Yapılabilecek Kolay Egzersizler Hangileri?

Çarşamba 22:02
Selam arkadaşlar! Evde kalmak zorunda olduğumuz bu günlerde nasıl egzersiz yapabileceğimi düşünüyorum. Spora başlamak istiyorum ama dışarı çıkmadan neler yapabilirim? Youtube'da çok fazla video var ama hangileri gerçekten işe yarar? Kolay ve etkili egzersizler önerirseniz çok sevinirim. Belki de birlikte yeni bir egzersiz rutini oluşturabiliriz! Denediğiniz ve beğendiğiniz hareketleri paylaşır mısınız?
Bende de bu dönemde evde kalmak zorunda olduğum için egzersiz yapma isteği oldu. Ben genelde YouTube'dan pilates videoları izliyorum, gerçekten çok etkili oluyor. 20-30 dakikalık hareketler var, hem esneklik hem de kas gücü için faydalı. Ayrıca, basit şınav ve mekik gibi hareketler de ekleyebilirsin, bunlar her zaman işe yarıyor. Bir de dans videoları var, eğlenceli oluyor, moral de veriyor. Umarım faydalı olmuştur!
Bende de evde kalma döneminde egzersiz yapma isteği çok arttı. Benim favorim YouTube'daki dans videoları, hem eğleniyorum hem de hareket ediyorum. Ayrıca, yoga da yapmayı denedim, hem bedeni hem de zihni rahatlatıyor. Birkaç basit aletle, mesela dambıl ya da direnç bandı ile de çok etkili egzersizler yapabilirsin. Bunları birleştirerek keyifli bir rutin oluşturmak mümkün! Umarım sen de bulursun en iyisini!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.