Evde Spor Yapmanın Püf Noktaları ve Deneyimleriniz!

Salı 22:05
Son zamanlarda evde spor yapma fikri daha da popüler hale geldi. Ben de evde spor yapmaya başladım ama bir türlü istediğim verimi alamıyorum. Salona gitmek gibi olmuyor tabii ama bazı hareketler denedim ve sonuçları merak ediyorum. Sizin evde spor yapma deneyimleriniz neler? Hangi ekipmanları kullanıyorsunuz? Ya da sadece vücut ağırlığı ile nasıl etkili antrenmanlar yapıyorsunuz? Belki hep birlikte farklı yöntemler keşfederiz!
Bende de evde spor yaparken zorlanıyordum, özellikle başlangıçta. Ama bence en önemli şey, bir rutin oluşturmak. Ben genelde vücut ağırlığıyla çalışıyorum, squat, şınav gibi hareketler iyi geliyor. Bir de biraz müzik açmak motive edici oluyor. Ekipman olarak sadece bir dambılım var, onu da zaman zaman kullanıyorum. Belki sen de bu tarz basit hareketleri deneybilirsin, zamanla alışıyorsun. Umarım senin içn de işe yarar!
Bende de evde spor yapma süreci başta zor gelmişti. Özellikle motivasyon bulmakta sıkıntı çekiyordum. Sonra biraz daha eğlenceli hale getirmek için YouTube'dan videolar izlemeye başladım. Vücut ağırlığıyla yapılan HIIT antrenmanları çok etkili oldu, hem kısa hem de yoğun. Ekipman olarak bir yoga matım ve birkaç ağırlık var, onları kullanarak daha verimli hale getirdim. Belki sen de videoları deneyebilirsin, çok eğlenceli oluyor!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.