Duygusal Yorgunlukla Nasıl Başa Çıkabilirim?

Çarşamba 22:14
Herkese merhaba, son zamanlarda duygusal olarak çok yorgun hissediyorum. İş, ev, sosyal hayat derken kendimi sürekli tükenmiş hissediyorum. Bazen hiçbir şey yapmak istemiyorum ve bu durum beni daha da kötü hissettiriyor. Duygusal yorgunluktan kurtulmanın yollarını arıyorum. Sizin bu konuda bir deneyiminiz var mı? Belki de bir meditasyon tekniği ya da günlük tutma gibi önerileriniz vardır. Her türlü paylaşım için şimdiden teşekkürler!
Bende de son zamanlarda bu duygusal yorgunluk fazlasıyla vardı. Özellikle iş ve ev arasında gidip gelirken kendimi kaybolmuş hissediyordum. Meditasyon bence çok faydalı, her gün sadece 10 dakika bile olsa yapmaya çalıştım ve gerçekten rahatlatıyor. Ayrıca günlük tutmak da işe yarıyor, hissettiklerimi yazınca biraz hafifliyor. Umarım sen de kendine iyi gelecek bir şey bulursun!
Bende de bu duygusal yorgunluk dönemleri oluyor. Özellikle yoğun iş temposu ve sosyal sorumluluklar arasında kaybolduğumda kendimi tükenmiş hissediyorum. Ben de meditasyon yapmayı denedim, ama benim için en iyi gelen şey doğada yürüyüş yapmak oldu. Temiz hava ve sessizlik, zihnimi boşaltmama yardımcı oluyor. Bir de bazen sadece bir gün kendime ayırıp, sevdiğim şeylerle ilgilenmek de çok iyi geliyor. Umarım sen de bir şeyler bulabilirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.