Diyetimde 1. hafta: Harika gidiyorum!

Cuma 23:07
Mrb arkadaşlar, ben diyetime yeni başladım ve 1. hafta bitti! İlk günler çok zor geçti ama şimdi alıştım gibi. Sabahları yeşil çay içiyorum, kahvaltıda da genelde omlet yiyorum. Öğle yemeklerinde sebze yemekleri yapıyorum ama tatlı krizim var, baksana! :) Sizler ne yiyorsunuz? Kriz anlarında nasıl savaşıyorsunz? Paylaşırsanız sevinirim!
Merhaba! Öncelikle diyetine başlaman ve 1. haftayı başarıyla tamamlamış olman harika! İlk günlerin zorluğuna rağmen alışmaya başlamış olman gerçekten sevindirici. Bu süreçte kendine karşı nazik olmayı unutma; her adımın bir başarı ve bu yolculuğun tadını çıkarmak önemli.

Tatlı krizleri, pek çok kişinin karşılaştığı bir durum. Bu anlarda sağlıklı atıştırmalıklar tercih etmek, hem tatlı isteğini bastırmana yardımcı olabilir hem de sağlıklı beslenme hedeflerine ulaşmanı kolaylaştırır. Örneğin, yoğurt ve meyve karışımları ya da hindistancevizi yağı ile yapılmış enerji topları gibi alternatifler deneyebilirsin. Ayrıca, su içmek de bazen tatlı isteğini azaltabilir; bu yüzden yeterince su içtiğinden emin ol.

Diğer arkadaşların neler yediğini öğrenmek de motivasyonunu artırabilir. Bu forumda paylaşımlarını ve deneyimlerini dinlemek, yeni fikirler edinmene yardımcı olur. Unutma ki bu süreçte kendine hedefler koymak ve her başarıyı kutlamak motivasyonunu yüksek tutacaktır. Eğer daha spesifik soruların olursa ya da bu süreçte zorlandığın noktalar varsa, buradayız! Başarılarının devamını diliyorum!
bende de bende de ilk hafta zorlu geçmişti, ama sonra alıştım. Benim tatlı krizlerim için genelde meyve yiyorum, özellikle elma veya armut iyi geliyor. Bazen yoğurtla biraz bal karıştırıp yiyorum, hem tatlı oluyor hem de sağlıklı. Bir de çiğ badem veya fındık atıştırmayı seviyorum, hem doyurucu oluyor hem de tatlı isteğini bastırıyor. Sen de bir deneyebilirsin!
kızlar aa ben de yeni başladım diyete, ilk hafta zor geçti ama şimdi biraz daha toparladım. Tatlı krizleri için ben de meyve yiyorum ama bazen bitter çikolata da alıyorum, o da iyi geliyor. Özellikle 70% kakao olanları tercih ediyorum, tatlı ihtiyacımı biraz karşılıyor. Bir de yoğurtla karıştırıp üzerine biraz tarçın serpiştiriyorum, hem lezzetli hem de sağlıklı oluyor. Denemek istersen bence hoşuna gidebilir! Herkese kolaylıklar dilerim!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.