Diyet Günlüğüm: 21 Günde 3 Kilo Vermek Mümkün Mü?

Çarşamba 19:58
Herkese merhaba! Ben de diyet yapmaya başladım ve 21 gün içinde 3 kilo vermeyi hedefliyorum. Aslında, biraz fazla kaçırdım bu yaz dönemi, ama şimdi toparlanmaya karar verdim. Başlangıçta 65 kiloyum ve 162 cm boyundayım. Vücudumda biraz fazlalık var, özellikle bel çevremde. Bu yüzden, sağlıklı beslenme ve biraz egzersizle bunu aşmayı planlıyorum.

Günlük olarak ne yediğimi ve hangi hareketleri yaptığımı burada paylaşmayı düşünüyorum. Belki sizler de deneyimlerinizi paylaşırsınız, birlikte motive olabiliriz! Bugün sabah protein omletiyle başladım, öğle ise sebze çorbası içtim. Akşam için de salata hazırlamayı düşünüyorum. Sizce bu başlangıç iyi mi? Herkesin tavsiyelerine açığım!
Bence güzel bir başlangıç yapmışsın! Ben de yazın biraz fazla kaçırmıştım ve böyle bir diyete başlamıştım. İlk günlerde sebze çorbası ve protein omleti benim de favorim olmuştu. Salata da harka bir seçim, içine biraz limon ve zeytinyağı eklemeyi unutma. Egzersiz de önemli, ben yürüyüş yapmayı tercih etmiştim. Umarım bu süreç senin için de keyifli ve verimli geçr!
Aa ben de senin gibi 21 günde 3 kilo vermeyi denemiştim. Başlangıçta ben de protein omleti ve sebze çorbası ile başlamıştım, güzel bir tercih bence. Salata için içine biraz avokado eklemeyi deneyebilirsin, hem lezzetli hem de sağlıklı. Egzersiz olarak ben yogaya başlamıştım, hem bedenime hem de ruhuma iyi gelmişti. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.