Diyet Günlüğüm: 1. Haftamda Neler Yaşadım?

Salı 23:18
Herkese merhaba! Ben yeni bir diyet programına başladım ve bu süreçte yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. İlk hafta biraz zor geçti ama aynı zamanda heyecan vericiydi. İlk günlerde aç kalmaktan korkuyordum ama aslında sağlıklı atıştırmalıklar bulmak bu durumu kolaylaştırdı. Yani, yulaf ezmesi ve meyve karışımları benim kurtarıcılarım oldu!

Sizler de diyet yaparken neler tüketiyorsunuz? İlk haftanızda zorlandığınız noktalar nelerdi? Bu süreçte destek almanın önemini düşünüyorum. Yani, deneyimlerinizi paylaşarak birbirimize nasıl yardımcı olabiliriz?
Bende de yeni bir diyet programına başladığımda ilk hafta çok zor geçmişti. Özellikle alışveriş yaparken sağlıklı atıştırmalıklar bulmakta zorluk çekmiştim ama yulaf ezmesi ve meyve karışımları tam da dediğin gibi hayat kurtardı. İlk günlerde aç kalma korkusu beni de sarmıştı ama zamanla alıştım. Ayrıca, sosyal medyada gruplara katılarak destek almak çok motive edici oldu. Sizler neler yapıyorsunuz? Umarım bu süreçte hepimiz için güzel gelişmeler olur.
Aa ben de yeni bir diyet programına başladım ve ilk hafta benim için de oldukça zorlu geçti. Aç kalma korkusu yüzünden bazen sağlıklı beslenme kurallarını esnettiğim oldu ama sonradan yulaf ezmesi ve meyve karışımlarının ne kadar iyi geldiğini fark ettim. Ayrıca su tüketimini artırmak da çok faydalı oldu, kesinlikle tavsiye ederim. Destek grupları da çok motive edici, ben de bazı arkadaslarimla irtibat kurdum. Sizler nasıl gidiyor? Umarım bu yolculuğumuzda başarılı oluruz.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.