Diyet Başarı Öyküleri — ara öğün sorunu başladım

Çarşamba 03:48
Merhaba kızlar, Diyet Başarı Öyküleri başlığına ara öğün sorunu ile ilgili yazıyorum. 41 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
bayağı bende de ara öğün konusunda sorunlar yaşıyorum. Geçen ay ben de çok iyi gidiyordum ama bu ay biraz dağılmaya başladım. Motivasyon için ben genelde sağlıklı atıştırmalıklar hazırlıyorum, mesela yoğurt ve meyve karışımı veya çiğ kuruyemişler iyi geliyor. Bir de gün içinde motivasyonumu artırmak için motivasyonel videolar izliyorum. Ara öğünde ne yediğin de önemli ama en çok kendini iyi hissetmek lazım. Umarım sen de yoluna girersin!
bende de benzerini yaşadım bende de ara öğünler konusunda sıkıntılar oluyor, bazen aç kalınca hemen abur cubura yöneliyorum. Ama bu hafta sağlıklı atıştırmalıklar yapmaya başladım, mesela humus ve havuç çok güzel gidiyor. Motivasyon için de kendime küçük hedefler koyuyorum, mesela her gün 10 dakika yürüyüş yapmak. Böylece hem zihnen hem de bedenen daha iyi hissediyorum. Senin de bu tarz şeyleri denemeni tavsiye ederim, umarım daha iyi hissedersin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.