check-up sonuçları konusunda ne önerirsiniz?

Pazartesi 06:48
Selamlar, Psikoloji - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ile ilgili check-up sonuçları konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Aydın'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
Bence endişelenmene gerek yok, ben de bir ara böyle hissetmiştim. Vücudumdaki değişiklikler yüzünden çok korkuyordum ama sonunda doktora gitmeye karar verdim ve her şeyin normal olduğunu öğrendim. Bu süreçte biraz daha dikkatli olmak ve kendine zaman ayırmak önemli. Belki de stres ve yrgunluktan kaynaklanıyordur. Umarım sen de en kısa zamanda rahatlayıp iyi haberler alırsın!
Bende de benzer şeyler olmutu, çok korkmuştum. Vücudumdaki değişiklikler beni de endişlendirmişti ama sonunda doktora gitmeye cesaret ettim. Kontrollerimde her şeyin normal olduğunu öğrenince rahatladım. Bazen stres ve günlük hayatın getirdiği baskılar bu tür hilsere yol açabiliyor. Kendine biraz zaman tanı, belki de sadece dinlenmeye ihtiyacın vardır. Umarım kısa sürede içini rahatlatacak haberler alırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.